2011-01-08

PICA iš interneto


kaip gi "reikia" kept picą ) ogi paguglini ir kepi. seka nukopipeistinta iš pragaro virtuvės.
Padui - malsenos miltų mišinys. Ant jo parašyta kaip pasidaryt tešlą padui. Kol tešla "bręsta", pasiruošiu kitus ingredientus. Supjaustau plonai pievagrybius, sutarkuoju surį, žmona pakepina faršą.
Padą gerai iškočioju. Aišku darau ne apvalų - mano pica - skardos formos. Skoniui tai įtakos neturi. btw prieš klojant padą skardą derėtų pabarstyt miltais.
Padą patepu majonezo/kečiupo mišiniu, pabarstau sutarkuotu sūriu, tada supjaustytais svogūnais. Žmona jau būna paruošus faršą su visokiais prieskoniais ) - jis sekantis ant picos. Tadum pievagrybiai. Storai nederėtų pjaustyt, nors kiekvienam pagal skonį. Sekantys eilėj - pagardai: marinuoti svogūnėliai (skanūs ir vieni), jelapenas (dėl kvapo) ar paprika. būna dar picų prieskoniai. Kadangi yra namie - barstom :) Viską "vainikuoja" šiek tiek kečupo-maisto-karaliaus ant viršaus. Šaunam į orkaitę ir neatitraukdami akių laukiam ).
1 butelis alaus dar yra šaldytuve :)


1 komentaras: